Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Thaïs Habotte en Elisabeth Dejaegher benoemd tot lead lawyers

Thaïs Habotte en Elisabeth Dejaegher benoemd tot lead lawyers

Sinds september 2014 zijn Thaïs Habotte en Elisabeth Dejaegher actief als advocaten en maken ze deel uit van ons kantoor. Volgend jaar zijn ze al tien jaar deel van het team van Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Beiden zijn ze belangrijke schakels in ons kantoor en essentieel voor de correcte en professionele opvolging van vele dossiers. Op 1 oktober zijn ze dan ook allebei officieel benoemd tot lead lawyers.

9 jaar deel van Caluwaerts Uytterhoeven 

Vandaag is Elisabeth voornamelijk actief in het privaatrechtelijk bouwrecht. Ook legt ze zich toe op dossiers inzake het statuut en de deontologie van de architect. Bij haar kan u dus steeds terecht voor privaatrechtelijke bouwdossiers en tuchtdossiers bij de Orde van Architecten. 

Thaïs versterkt al jaren het vakdomein ondernemingsrecht en heeft een bijzondere interesse voor mededinging, marktpraktijken, consumenten en intellectuele eigendom. Graag behandelt ze dossiers met commerciële geschillen in de ruimste zin van het woord. 

Caluwaerts Uytterhoeven volgens onze lead lawyers

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten door de ogen van de nieuwe lead lawyers? "Een kantoor waar je de dossiers zelf van A tot Z mag behandelen onder toezicht van ervaren en intelligente partners waar je elke dag van blijft leren in een mooi kader met een erg fijne werksfeer”, aldus Thaïs. 

Elisabeth beaamt dit: "Er heerst een enorm aangename werksfeer en collegialiteit. Daarnaast heb ik van Caluwaerts Uytterhoeven alle kansen en het vertrouwen gekregen om me professioneel te ontplooien, waarvoor ik oprecht dankbaar ben. Er wordt geïnvesteerd in een gedegen opleiding waarbij het leveren van de nodige kwaliteit in elk dossier voorop staat."

Beiden hebben ze ons kantoor over de jaren heen ook zien groeien. “Zonder twijfel is de grootste verandering tegenover negen jaar geleden de enorme uitbreiding van het team. Sinds we gestart zijn, is het team meer dan verdubbeld”, zegt Thaïs. 

"De enorme groei maakte ook de verhuis naar een groter kantoorgebouw noodzakelijk, waar we beschikken over veel meer faciliteiten en ruimte dan de werkplek waar ik mijn loopbaan als advocaat startte", vult Elisabeth aan. "Ik hoop dat we in de toekomst kunnen bijdragen tot de groei van het kantoor door een fijn aanspreekpunt te zijn voor jonge starters." 

We zijn zeer verheugd dat Elisabeth en Thaïs de samenwerking met Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten voortzetten als lead lawyers. Deze stap betekent de verderzetting van een boeiend traject binnen de advocatuur die hen hopelijk nog meer zal verrijken!

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak