Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Yannick Grauwels

Yannick Grauwels

Yannick Grauwels studeerde in 2011 met onderscheiding af als Master in de Rechten aan de Universiteit Antwerpen.

Als advocaat is hij actief zowel in het Publiekrechtelijk als Privaatrechtelijk bouwrecht en legt zich specifiek toe op het administratief recht (o.a. stedenbouw/omgevingsrecht), vastgoedrecht, appartementsmede-eigendom, en (handels)huurrecht.

Sedert 2013 vervoegt hij bij Caluwaerts Uytterhoeven praktijkgroepen publiekrechtelijk en privaatrechtelijk bouwrecht, alsook specialiseerde hij zich in het behandelen van stedenbouwkundige dossiers. (cf. stedenbouwkundige vergunningen, administratieve beroepen, handhaving, procedures voor de Raad voor Vergunningsbetwistingen, Raad van State etc.) Daarbij beschikt hij over ruime kennis voor het verstrekken van adviezen, de opmaak van contracten én het voeren van procedures in de betreffende materies. 

Yannick Grauwels gelooft in een professionele en pragmatische behandeling van juridische dossiers op basis van zowel een grondige dossierkennis en een goede communicatie met de cliënt. Per juni 2017 is hij tevens partner van het kantoor.

Publicaties

Lezingen

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak