Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Namitaa Shah

Namitaa Shah

Namitaa Shah studeerde in 2019 met onderscheiding af als “Master of Laws” aan de Universiteit van Antwerpen. Zij koos bewust om haar masteropleiding volledig in het Engels te volgen.

Tijdens haar masteropleiding verdiepte zij zich in Law & International Business en Sustainable Development & Global Justice. Namitaa studeerde één semester aan de Universiteit van Kopenhagen in Denemarken waarin zij zich verdiepte in International Business Law.

Tijdens haar opleiding ontwikkelde zij een bijzondere interesse voor het intellectueel eigendomsrecht en het ondernemingsrecht. Gelet op deze bijzondere interesse versterkt zij de vakdomeinen ondernemen en intellectuele eigendom.

Namitaa Shah.pdf
(331,76 KB)

Namitaa vervoegde het kantoor onder leiding van Mr. Kristiaan Caluwaerts, en met als patron Mr. Ignace Kroos, in oktober 2019 en is sedert die datum advocaat aan de balie te Antwerpen.

In oktober 2023 vervoegde Namitaa het IP-team van ons kantoor, dat aangestuurd wordt door Mr. Benny Backx.


Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak