Zoeken

Home  /  Over ons  /  Team  /  Jean-Marie Van Exem

Jean-Marie Van Exem 

Jean-Marie Van Exem behaalde zijn diploma Rechten aan de Universiteit Antwerpen.

Hij specialiseerde zich doorheen de jaren in het straf- en aansprakelijkheidsrecht. Bijna dagelijks maakt hij zijn opwachting in de rechtbanken, dit doorheen heel het land. Pleiten doet hij hierbij zowel in het Nederlands als in het Frans. Jean-Marie houdt van het pleiten, waarbij het niet uitmaakt of het gaat om een gemediatiseerd strafproces, dan wel om een dossier bij de politierechtbank.

Jean-Marie is in het bijzonder thuis in de sector van de kansspelen, waar hij onder meer één van de grootste beroepsverenigingen met raad en daad bijstaat. Hij levert graag hierbij bijstand aan automatenhandelaars, exploitanten, caféhouders, speelhallen, beroepsverenigingen en fabrikanten. 

Dit gebeurt in de eerste plaats door het verlenen van advies en de redactie van overeenkomsten, maar ook door het verlenen van bijstand bij de vergunningsaanvragen, door het voeren van administratieve procedures voor de Kansspelcommissie of de Raad van State, of door het voeren van een gerechtelijke procedure voor de rechtbank.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak