Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Uitbreiding kantoren Berchem

Uitbreiding kantoren Berchem

Caluwaerts Uytterhoeven schreef in februari 2018 een wedstrijd uit voor de inrichting van de nieuw aangekochte tweede verdieping in de kantoren aan de Potvlietlaan te Berchem. Winnaar van de wedstrijd is "Vorm Interieurgroep” van Ward Moyson. We zijn er zeker van dat zijn team het beste in staat zal zijn om de uitdagingen en ambities van het project te vervullen. Het project nodigt uit tot innovatie, het organiseren van de verschillende binnenruimtes die flexibel gebruikt worden en dit alles tot één geheel. We kijken uit naar het finale resultaat.

Tegen eind 2018 moet alles operationeel zijn. Het zal ons toelaten om u in de toekomst nog beter te ontvangen in een aangenaam interieur met de nodige technologische mogelijkheden. Wij houden u op de hoogte van de vorderingen van de werken. Hieronder treft u alvast een voorontwerp. Tot binnenkort!

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak