Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Succesvolle Z-Legal reeks

Succesvolle Z-Legal reeks

Caluwaerts Uytterhoeven blikt vol trots terug op de Z-Legal reeks die afgelopen jaar verscheen op Kanaal Z. Met bijna 1 miljoen unieke kijkers wensen we via deze weg dan ook iedereen te bedanken om te kijken én voor jullie positieve feedback na de uitzendingen. 

De eerste aflevering verscheen op vrijdag 29 mei. In totaal werden er acht afleveringen vertoond. De advocaten-partners brachten meer duiding bij de juridische impact van de coronacrisis op de economie en het bedrijfsleven. Hoe komt u als onderneming deze moeilijke periode door en wat zijn de juridische aandachtspunten?

Proficiat aan onze advocaten die in beeld zijn gekomen: Kristiaan Caluwaerts, Kristof Uytterhoeven, Dirk Berckmans, Ignace Kroos, Steven Slachmuylders, Yannick Grauwels, Frederik Van Overtveldt en Stephanie Moras.  Het was niet evident om de interviews op te nemen in volle coronatijden. Bij deze wensen we dan ook het voltallige Kanaal Z team te bedanken om de opnames op een veilige en efficiënte manier te organiseren.

Aan de kijkers thuis nogmaals heel erg bedankt

Heeft u een aflevering gemist of wenst u een interview te herbekijken? Raadpleeg snel de afspeellijst op ons YouTube kanaal via onderstaande knop.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak