Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Open for business from a (social) distance

Open for business from a (social) distance

Impact op onze kantoren 

Wij hopen dat u op 4 mei, 11 mei of op een nabijgelegen datum uw onderneming opnieuw kan opstarten. Als advocatenkantoor bleven wij operationeel tijdens de quarantaine via een aangepast werkschema. Vanaf 4 mei is het kantoor georganiseerd om ook op langere termijn de social distancing te respecteren binnen de kantooromgeving:

  • Op heel ons kantoorverdiep geldt de mondmaskerplicht. Gelieve uw mondmasker aan te houden tot u in onze vergaderzaal plaatsneemt.
  • De advocaten zullen verder 3 dagen telewerken, en 2 dagen op kantoor aanwezig zijn volgens een uitgewerkt schema;
  • De advocaten blijven bereikbaar via het secretariaat op info@legaloffice.be of 03/448.49.92, en via hun persoonlijk e-mailadres;
  • Vergaderingen gaan door op kantoor waar de receptie en vergaderzalen zijn aangepast voor social distancing. Onze receptie en vergaderzalen zijn voorzien van plexischermen en alle medewerkers respecteren de opgestelde hygiënevoorschriften en social distancing maatregelen.
  • Andere vergaderingen kunnen doorgaan via telefoon, conference call, Zoom of Microsoft Teams.
  • De rechtbanken zijn operationeel en behandelen de dossiers schriftelijk of via video-conferencing. 
  • De seminaries van 2020 worden uitgesteld naar een latere datum.

Wij hopen dat u ook – weze het met aangepaste maatregelen – snel weer actief kan zijn.

Impact op uw onderneming

Op 12 maart 2020 heeft de regering een aantal drastische beslissingen genomen. Mogelijks zijn een aantal van deze maatregelen van toepassing op uw bedrijf. Heeft u verdere vragen omtrent de juridische gevolgen van het Coronavirus voor uw onderneming? Aarzel niet om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons kantoor. Wij blijven steeds ter beschikking voor advies en begeleiding.

Lees ook onze laatste blogs >

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak