Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Open for business from a distance

Open for business from a distance

Impact op onze kantoren

Naar aanleiding van de maatregelen die de overheid heeft genomen en het belang dat wij hechten aan het algemeen welzijn van iedereen, delen wij u volgende acties mee:

  • Onze medewerkers zullen telewerken, maar wij blijven bereikbaar via info@legaloffice.be of 03/448.49.92
  • Vergaderingen gaan door via telefoon, conference call, Zoom of Microsoft Teams.
  • Voor hoog dringende dossiers kan een afspraak op kantoor doorgaan met een individuele advocaat. Onze vergaderzalen zijn voorzien met plexischermen en alle medewerkers respecteren opgestelde hygiënevoorschriften en social distancing maatregelen.
  • De rechtbanken zijn niet toegankelijk en behandelen enkel de meest dringende zaken. Alle andere zaken worden schriftelijk in beraad genomen.
  • De seminaries van 26 maart en 23 april worden uitgesteld naar een latere datum.

De gezondheid van onze cliënten, advocaten en medewerkers staat centraal waardoor wij genoodzaakt zijn deze maatregelen toe te passen.

Bedankt voor uw begrip en we excuseren ons alvast voor het ongemak dat u hierdoor kan ondervinden.

Impact op uw onderneming

Op 12 maart 2020 heeft de regering een aantal drastische beslissingen genomen. Mogelijks zijn een aantal van deze maatregelen van toepassing op uw bedrijf. 

Heeft u verdere vragen omtrent de juridische gevolgen van het Coronavirus voor uw onderneming? Aarzel niet om zo snel mogelijk contact op te nemen met ons kantoor. Wij blijven steeds ter beschikking voor juridisch advies!  

Lees ook onze laatste blogs >

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak