Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Nisrine vertelt over haar ervaring bij Caluwaerts Uytterhoeven

Nisrine vertelt over haar ervaring bij Caluwaerts Uytterhoeven

In september 2021 vervoegde Nisrine El Massoudi Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Binnen ons kantoor specialiseert ze zich in het Omgevingsrecht onder leiding van Mr. Yannick Grauwels. 

Inmiddels zit Nisrine in haar laatste jaar van de baliestage en kijkt ze graag terug op het parcours dat ze heeft afgelegd als advocaat-stagiair bij ons kantoor.

Nisrine aan het woord

"Tijdens mijn masteropleiding ontwikkelde ik een bijzondere interesse voor het omgevingsrecht. Ik kon dan ook niet wachten om mijn theoretische kennis om te zetten in de praktijk en de advocatuur in te stappen als “omgevingsrechtadvocaat”. Eenmaal gestart, is de liefde voor het omgevingsrecht alleen maar toegenomen.

Het werd meteen duidelijk dat relevante ervaring en kennis niet op de schoolbanken worden geleerd, maar pas “in the field” zichtbaar worden. 

Tijdens mijn stagejaren ben ik steeds behandeld als volwaardige advocaat en mocht ik meteen voor allerlei klanten optreden. Stagiairs mogen op korte termijn immers grote en complexe dossiers behandelen. Het kantoor zorgt er op die manier voor dat het zelfvertrouwen van de stagiairs wordt opgekrikt en hun verantwoordelijkheidszin groeit.

Binnen het kantoor wordt er steeds ruimte geboden om je te specialiseren in die vakdomeinen die je interessant acht. Toen ik aangaf dat ik puur omgevingsrecht wilde doen en in mindere mate andere dossiers, werd dit dan ook goed ontvangen en meteen beantwoord. 

Verder is de werksfeer op het kantoor niet te evenaren. Het is aangenaam om te werken in een jonge groep. Het kantoor organiseert daarnaast ook geregeld leuke activiteiten onder het motto “work hard, play hard”.  Ik kan dan ook afsluiten door te zeggen dat heel wat collega’s tevens vrienden zijn geworden."

Kort samengevat

Nisrine vat haar ervaring graag als volgt samen: "Ik apprecieer de dosis verantwoordelijkheid en waardering. Hierdoor trotseer ik dan ook graag elke dag de Kennedytunnel en hoef ik geen 9-5. Ik kijk alvast uit naar mijn verdere carrière en groei als advocaat.”

Wil je net als Nisrine ook kennis en ervaring opbouwen in het omgevingsrecht? Of heb je interesse in een ander vakdomein? Bekijk dan zeker onze vacatures. En wie weet tot binnenkort!

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak