Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Nieuwe publicatie van het overheidsopdrachtenteam van Caluwaerts Uytterhoeven

Nieuwe publicatie van het overheidsopdrachtenteam van Caluwaerts Uytterhoeven

In het recentste nummer van het Tijdschrift voor Bouwrecht en Onroerend Goed werd een bijdrage gepubliceerd, geschreven door het overheidsopdrachtenteam van Caluwaerts Uytterhoeven, bestaande uit Prof. Dr. Kristof Uytterhoeven, Mtr.  Stephanie MorasMtr.  Jochen Ooms en Mtr. Els Zegers.

Deze bijdrage belicht de voornaamste aandachtspunten met betrekking tot de openbare en niet-openbare plaatsingsprocedures in de nieuwe regelgeving overheidsopdrachten. In de publicatie werd tevens de eerste rechtspraak van de Raad van State verwerkt. De publicatie sluit aan bij de studienamiddag "Overheidsopdrachten: van opstart tot uitvoering” waarop Prof. Dr. Kristof Uytterhoeven een voordracht zal geven.

Voor meer informatie over de publicatie en inhoud, verwijzen wij graag naar de pagina’s 85 t.e.m. 109 van de jaargang 2018 van TBO en de website van Intersentia.

Meer informatie omtrent de openbare of niet-openbare procedure of omtrent overheidsopdrachten in het algemeen? Contacteer een van onze specialisten Prof. Dr. Kristof Uytterhoeven, Mtr. Stephanie Moras, Mtr. Jochen Ooms of Mtr. Els Zegers.

      

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak