Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Nieuwe partners in ons team: Stéphanie Schepens en Noëmi Callaert

Nieuwe partners in ons team: Stéphanie Schepens en Noëmi Callaert

Met trots kondigen we aan dat Mr. Noëmi Callaert en Mr. Stéphanie Schepens benoemd zijn tot partner. Beiden zijn ze al jaren een vaste waarde in het team van Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Ze zijn onmisbaar voor de kwalitatieve en professionele opvolging van tal van dossiers.

Hun persoonlijk parcours

Stéphanie Schepens

Stéphanie Schepens behaalde in 2011 haar rechtendiploma aan de UAntwerpen, gevolgd door een LL.M. in Frans en Europees recht aan de Universiteit Paris I - Panthéon Sorbonne. Sinds 2012 is ze actief als advocaat aan de balie te Antwerpen.

Stéphanie genoot eerst van een doorgedreven opleiding in het privaat bouwrecht in een gerenommeerd Antwerps advocatenkantoor. Tijdens haar stagejaren werd Stéphanie verkozen als stagiairsafgevaardigde van de Orde van Advocaten te Antwerpen. In 2015, na haar stage, vervoegde ze Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten, in het team van Mr. Kristof Uytterhoeven.

In 2016 behaalde Stéphanie nog het Postgraduaat in de Vastgoedkunde aan de KU Leuven, gezien haar bijzondere interesse in het vastgoedrecht.

Naast haar expertise in het privaat bouwrecht is Stéphanie eveneens gespecialiseerd in het bredere vastgoedrecht, verzekerings- en aansprakelijkheidsrecht en het contractenrecht.

Noëmi Callaert

In 2013 behaalde Noëmi Callaert haar rechtendiploma aan de KU Leuven, waarna ze nog een Master-na-Master in het Vennootschapsrecht volgde aan de Hogeschool-Universiteit Brussel.

Sinds 2014 is Noëmi actief als advocaat aan de balie te Antwerpen en maakt ze eveneens deel uit van Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten. Ze startte haar carrière als advocaat-stagiair onder de vleugels van Mr. Kristiaan Caluwaerts. Vandaag versterkt ze nog steeds het ondernemingsteam en is ze gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, het vennootschapsrecht en M&A.

Sinds 2022 is Noëmi tevens medevoorzitter van de Berchemse bedrijvenvereniging Link 26. Link 26 faciliteert de interactie tussen de lokale ondernemers, bedrijfsleiders en kaderleden van bedrijven uit Berchem en omgeving.

Hun ervaring bij Caluwaerts Uytterhoeven

Naast het doormaken van hun persoonlijke en professionele groei bij Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten, hebben zowel Noëmi als Stéphanie het kantoor door de jaren heen zien groeien. “Toen ik net gestart was, waren we met een team van een 15-tal advocaten. Binnenkort bereiken we de kaap van 60 advocaten en medewerkers. Het is mooi om te zien wat voor groei het kantoor heeft doorgemaakt. Zelf ben ik professioneel meegegroeid met Caluwaerts Uytterhoeven. Ik kijk er dan ook naar uit om de groei van het kantoor en de medewerkers verder mee te ondersteunen als partner de komende jaren”, aldus Noëmi.

Stéphanie voegt er graag aan toe: “Ondanks die exponentiële groei van de laatste jaren, zien we dat het DNA van Caluwaerts Uytterhoeven, de teamspirit en positieve werksfeer, heel belangrijk is en blijft. Dat maakt ons kantoor zo uniek en een fijne werkplek. Ik ben dan ook heel blij dat ik mee mijn schouders kan zetten onder de kracht van dit unieke kantoor.”

Naast de positieve werksfeer dragen ze allebei de kwaliteit van het werk hoog in het vaandel.

Stéphanie is Kristof Uytterhoeven ook zeer dankbaar voor het gestelde vertrouwen en de vakkundige begeleiding doorheen de jaren. Van bij het begin kreeg ze de mogelijkheid om zelfstandig dossiers te behartigen van A tot Z en strategische beslissingen te nemen. De kwaliteit van het werk kwam daarbij altijd op de eerste plaats.

Ook Noëmi benadrukt dat het leveren van inhoudelijke kwaliteit aan de klanten essentieel is. “Ons cliënteel moet van een optimale dienstverlening kunnen genieten, een 5-sterrenservice.”

Hun blik op de toekomst

“Het verschil kunnen betekenen voor cliënten in geschillen zowel voor als naast de rechtbank, is mijn drijfveer. Naar de toekomst toe zal dit mogelijks anders ingevuld moeten worden door de vele en snelle technologische ontwikkelingen. Ook advocatuur mag niet stilstaan en moet mee evolueren op dit vlak. Ik kijk er dan ook naar uit om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan en mee te vertalen en vorm te geven binnen ons kantoor”, aldus Stéphanie.

Ook Noëmi is gemotiveerd om aan het nieuwe hoofdstuk te beginnen. “Ik ben blij dat ik de kans krijg om deze nieuwe stap in mijn carrière te zetten en ik hoop mijn persoonlijke stempel te kunnen drukken op het kantoor. Ik wil blijven inzetten op kwaliteit en een positieve werksfeer. Ik vind het zeer belangrijk om de kwaliteit van het werk hoog te houden, hetgeen bevorderd wordt door een fijne werkomgeving die onze medewerkers motiveert en inspireert.”

We zijn zeer verheugd dat Stéphanie en Noëmi de samenwerking met Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten voortzetten als partners. Het is een erkenning voor het werk dat ze leveren, voor hun jarenlange inzet en doorzetting. Proficiat!

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak