Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Hoogtepunten 2019

Hoogtepunten 2019

Het jaar ging goed van start met op 20 maart een geslaagde openingsreceptie van onze nieuwe vergaderfaciliteiten te Antwerpen. De aanwezigen genoten samen met het voltallige Caluwaerts Uytterhoeven team van een feestelijke receptie en kregen de opportuniteit ons vernieuwde kantoor te leren kennen. 

Daarnaast spendeerden we veel tijd aan het uitbreiden van onze aanwezigheid op sociale media. Dankzij jullie steeg ons aantal LinkedIn volgers fors. De mijlpaal van 500 volgers werd bereikt en dat op nog geen jaar tijd.  Ook zijn we nu actief op Facebook en proberen we via andere diverse kanalen de activiteiten van ons kantoor aan u voor te stellen.  

Het hoogtepunt was ongetwijfeld onze verschijning op Kanaal Z in de rubriek Z-Legal. De acht afleveringen over actuele juridische topics die van belang zijn voor ondernemingen gingen niet ongezien voorbij. Onze reeks behaalden meer dan 1 miljoen unieke kijkers.

Onder het motto 'teamwork makes the dream work', namen we onze medewerkers dit jaar twee keer mee op teambuilding. In het voorjaar skiën in Zell am See en eind november naar Sankt Vith voor weekend in de Ardense bossen. Tevreden medewerkers zijn een essentieel onderdeel van een bloeiend bedrijf! 

We sloten het jaar af met de lancering van ons interactief spel Crush for Counsel waarmee u kans maakte op het winnen van juridisch begeleiding in het kader van het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen, ter waarde van 5 uur. 

2020 is officieel begonnen… Het  moment om jullie als cliënteel te bedanken voor uw vertrouwen en om deel uit te maken van het voorbije magnifieke jaar.

Een welgemeende DANK U.

- Marketing team Caluwaerts Uytterhoeven
Kate Van Engeland & Sarah Maes


Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak