Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Een versterkte ploeg in de steigers

Een versterkte ploeg in de steigers

Caluwaerts Uytterhoeven breidt het partnership uit met Mtr. Dirk Berckmans en Mtr. Frederik Van Overtveldt.

De toetreding versterkt het team ondernemingsrecht en geeft het cliënteel zekerheid op en uitbreiding van de gespecialiseerde dienstverlening in alle aspecten van het ondernemen

Mtr. Dirk Berckmans en Mtr. Frederik Van Overtveldt bezitten een doorgedreven expertise in het ondernemingsrecht, meer specifiek in het contracten- en economisch recht, alsook in alle aspecten van fusies en overnames. Mtr. Berckmans met 36 jaar ervaring en Mtr. Van Overtveldt met 10 jaar ervaring in de advocatuur versterken de capaciteit van het kantoor om grote, complexe M&A deals te begeleiden en het cliënteel op het vlak van corporate diensten bij te staan. 

De versterkte ploeg staat (inter)nationale bedrijven, KMO-ondernemers, evenals overheidsinstellingen en verzekeraars bij. Met drie vestigingen te Antwerpen, Brussel en Luik is ons kantoor actief over het hele Belgische grondgebied in het Nederlands, Frans en Engels.

De groei wordt meteen materieel vormgegeven door een uitbreiding van de kantoren te Antwerpen met 500 m² extra vergaderfaciliteiten en ruimte voor een moderne, efficiënte backoffice zoals office management, marketing & accounting.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak