Zoeken

Home  /  Over ons  /  Nieuws  /  Caluwaerts Uytterhoeven integreert kantoor VARLAW

Caluwaerts Uytterhoeven integreert kantoor VARLAW

Een nieuw hoofdstuk voor een bestaand boek

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten verwelkomt vanaf 1 oktober 2020 twee nieuwe advocaten in haar team, namelijk Mr. Marc Van Raemdonck en Mr. Vincent De Somer

Met de integratie van VARLAW telt ons kantoor een interdisciplinair team van 39 personen, waarvan 30 meertalige advocaten gespecialiseerd in diverse vakdomeinen. Het team werd vooral het laatste jaar versterkt met nieuwe jonge gezichten. 

Beiden actief als advocaat sinds 1993, doch in partnership sinds 2001, hebben de twee stichtende partners, Mr. Kristiaan Caluwaerts en Prof. dr. Kristof Uytterhoeven, zich omringd met bekwame medewerkers. Mr. Ignace Kroos, Mr. Steven Slachmuylders en Mr. Yannick Grauwels traden dan ook eerder toe als partner. In 2018 vervoegden ook Mr. Dirk Berckmans en Mr. Frederik Van Overtveldt het kantoor als partner. Vorig jaar volgden ook Mr. Federico Wuyts en Mr. Stephanie Moras

Caluwaerts Uytterhoeven Advocaten staat voor een ‘hands on’ aanpak en zorgt voor op maat gemaakte juridische oplossingen. Zij begeleidt haar cliënteel doorheen complexe juridische situaties in alles wat zij ondernemen in verschillende sectoren. 

Mr. Marc Van Raemdonck vervoegt na een carrière van 41 jaar aan de balie, het kantoor als Advocaat Of Counsel. Marc heeft een enorme ervaring als advocaat én curator aan de Ondernemingsrechtbank te Antwerpen en legt zich binnen ons kantoor toe op het publiek en privaat bouwrecht, vastgoedrecht, omgevingsrecht, ondernemings- en insolventierecht. 

Daarnaast verwelkomen we Mr. Vincent De Somer opnieuw op kantoor doch inmiddels als junior partner. Vincent werd op kantoor opgeleid en focust zich op de opvolging van de dossiers van Marc, en heeft als materie gekozen voor het vennootschaps- en insolventierecht alsook het privaat bouwrecht en vastgoedrecht.

Kristiaan Caluwaerts en Kristof Uytterhoeven kijken succesvol terug op het integratietraject

“In het verleden hebben we reeds vruchtbaar samengewerkt met Vincent. Hij volbracht zijn stage aan de Antwerpse Balie op ons kantoor. Met de komst van Mr. Marc Van Raemdonck en Mr. Vincent De Somer kijken wij vol vertrouwen uit naar de toekomst en streven wij naar de beste dienstverlening
voor ons cliënteel."

Meer informatie kan u bijkomen bij Kristiaan Caluwaerts en Vincent De Somer of telefonisch via 
03 448 49 92.

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak