ZoekenHome  /  Over ons  /  Nieuws  /  Aankondiging nieuwe partners

Aankondiging nieuwe partners

Met trots delen wij u mee dat vanaf vandaag (1 oktober 2019) zowel Mtr. Stephanie Moras als Mtr. Federico Wuyts officieel partners worden van Caluwaerts Uytterhoeven. Beiden zijn reeds 8 jaar actief binnen ons kantoor en onmisbaar voor de correcte en professionele opvolging van talrijke dossiers. 

Op kantoor is Stephanie voornamelijk actief in het vakdomein bouwrecht in de ruime zin waarbij zij zich in het bijzonder toelegt op de overheidsopdrachten. Zij heeft tevens een bijzondere interesse in contractuele en buitencontractuele aansprakelijkheid.

Federico is actief in het vakdomein ondernemen waarin hij zich al jaren toespitst op het vennootschaps- en insolventierecht. Hij begeleidt M&A dossiers en reorganiseert bedrijven in moeilijkheden. Hij heeft ruime ervaring in vennootschapslitige.

Wij gaan voor een lange en succesvolle samenwerking! 

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak