Het wel en wee van het WVV - checklist voor uw vennootschap

Home  /  Knowledge sharing  /  Seminaries  /  Het wel en wee van het WVV - checklist voor uw vennootschap [GEANNULEERD]

Het wel en wee van het WVV: checklist voor uw vennootschap [GEANNULEERD]

26 mrt 2020

Gezien de huidige omstandigheden en maatregelen m.b.t. het Coronavirus, is dit Breakfast Seminarie geannuleerd. Wij houden u op de hoogte van een nieuwe datum later op het jaar.

Het nieuwe Wetboek van Vennootschappen en Verenigingen (WVV), dat het daglicht heeft gezien op 1 mei 2019, is thans alive and kicking.

De dwingende bepalingen van de wet zijn met de start van het nieuwe jaar reeds in werking getreden, maar ook aan de overige bepalingen dienen vennootschappen zich bij hun eerstvolgende statutenwijziging te conformeren. Een uitgelezen kans voor uw nakende algemene vergadering?

Op 26 maart zullen Mtr. Noëmi Callaert en notaris Johan Kiebooms u graag door een praktische checklist loodsen van de belangrijkste bepalingen van het WVV die voor uw vennootschap relevant kunnen zijn.

Komt u graag geïnformeerd naar dit seminarie? Vergeet dan zeker niet onze blogs te raadplegen waarin reeds veel inkt over het WVV is gevloeid.

U bent welkom op ons kantoor te Potvlietlaan 4 - 2600 Berchem vanaf 8u, wij voorzien ontbijt. Het seminarie zal plaatsvinden tussen 8u30 en 9u30. Nadien volgt een kort netwerkmoment. Het einde is voorzien om 10u. 

De plaatsen zijn beperkt dus snel inschrijven via onderstaande knop is de boodschap.