Zoeken

Home  /  Contact  /  Bereikbaarheid kantoren

Bereikbaarheid kantoren

Kantoor Berchem 

GPS/ kantooradres: Potvlietlaan 6, 2600 Antwerpen

Met de auto

De Potvlietlaan is enkel bereikbaar via de Wapenstilstandlaan. U slaagt rechts af richting de Potvlietlaan (opgepast u steekt een fietspad over). U neemt de eerste straat links waar u op een groot rond punt verplicht bent om langs het hotel “Tulip Inn” ommekeer te maken. Naast ons kantoorgebouw volgt u de weg, tot u aan uw linkerkant onze parking bereikt. 

OPGEPAST: Sinds 1 februari 2017 zijn het centrum van Antwerpen en Linkeroever een lage-emissiezone (LEZ). In dit gebied mogen de meest vervuilende voertuigen niet meer rijden. Check altijd of uw voertuig de LEZ binnen mag en bekijk wat u kan doen als uw voertuig niet aan de LEZ-regels voldoet. 

De lage-emissiezone ligt in het gebied tussen de Ring en de Schelde op Rechteroever en het gebied tussen de Schelde, E17, Park and Ride Linkeroever en het Sint-Annabos op Linkeroever. De Singel maakt deel uit van de lage-emissiezone. 

Vermijd een boete en check altijd uw voertuig voor u naar Antwerpen komt. Dit kan via volgende link.

Vanuit Brussel: Vanuit Brussel kan u afhankelijk van het verkeer de E19 of de A12 gebruiken. 

Voor de E19 neemt u op de Brusselse ring (E40) de afslag Machelen richting Mechelen/Antwerpen. Neem de E19 naar de Luitenant Lippenslaan/N184 in Antwerpen voor 46,8 km. Neem afrit 3-Borgerhout vanaf de E19/E34. Ga verder op de Luitenant Lippenslaan/N184. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Berchemlei. U vervolgt de weg naar de Wapenstilstandlaan en sla rechtsaf aan de Potvlietlaan. 

Voeg in op de A12 en houd rechts aan bij de splitsing, blijf op de A12 en volg de borden Ring Antwerpen/Breda/Luik/Haven 1-999/Aéroport. Voeg daarna in op de A12/E34 en neem afslag 3-Borgerhout naar N184 richting Borgerhout/Ring/Luchthaven Antwerpen. Sla rechtsaf naar de Luitenant Lippenslaan/de N184 (borden naar Deurne) en nogmaals rechtsaf naar Dr. Van de Perrelei. Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Berchemlei. U vervolgt de weg naar de Wapenstilstandlaan en sla rechtsaf aan de Potvlietlaan. 

Vanuit Gent: Vanuit Gent kan u afhankelijk van het verkeer de E34 of de E17 nemen. 

Voor de E34 vertrekkend vanop de R4 volgt u de rechterrijstrook om in te voegen op de E34 via de verbindingsweg naar Antwerpen. Volg de E34 voor 41,7km en volg dan de 2 linkerrijstroken om afrit 2 te nemen richting Ring Antwerpen/Brussel/Luik/Antwerpen – Centrum. Voeg in op de E34 en volg voor 7,6km, neem daarna afslag 3-Borgerhout naar N184 richting Borgerhout/Ring/ Luchthaven Antwerpen. Sla rechtsaf naar de Luitenant Lippenslaan/de N184 (borden naar Deurne) en sla rechtsaf naar de Dr. Van de Perrelei. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Berchemlei en vervolg de weg naar de Wapenstilstaandlaan. Sla rechtsaf naar de Potvlietlaan.

Met de fiets

Ons kantoor beschikt aan de achterzijde van het gebouw een fietsenstalling. 

Met het openbaar vervoer

Op 3 minuten wandelen bevindt zich de tram- en bushalte ‘Berchem Groenenhoek’. Hier stopt tram 4 (Hoboken - Groenplaats – Silsburg) en tram 9 (P+R Linkeroever – Eksterlaar). Ook de bussen 51, 52, 53 en 11 stoppen er. Plan uw reis via deze link.  

Kantoor Brussel 

GPS / Kantooradres: Bd A. Reyerslaan 80, 1030 Brussel

Het gebouw waar ons kantoor zich bevindt, beschikt over een betalende ondergrondse parking met 150 plaatsen verdeeld over 2 verdiepingen. U krijgt een ticket bij het binnenrijden die u dient te valideren voor uw vertrek. 

Met de auto

Van Oostende (E40) of Antwerpen (E19): Dichtbij Brussel neemt u afrit Ro richting ‘Zaventem’ de E411 “Namen/ Namur”. U neemt de afrit E40/A3 richting “Luik – Leuven – Brussel”. Neem vervolgens richting “Brussel – Bruxelles” afrit 18 richting “Meiser – Reyers” net voor de tunnels en hou uiterst rechts. U bevindt zich nu achter het gebouw. Volg Kolonel Bourgstraat tot de kruising met de A. Reyerslaan. Draai rechts en een paar meters verder kan u terecht in de ondergrondse parking op uw rechter kant na het gebouw. 

Van de E19 “Mons – Bergen” of E411 “Namen – Namur”: Dichtbij Brussel neemt u afrit Ro richting “RING-EST” (van Mons) of “Zaventem” (van Namur). U neemt daarna afrit E40/A3 richting “Sint-Stevens-Woluwe / Brussel – Luik – Leuven”. Neem vervolgens richting “Brussel – Bruxelles” afrit 18 richting “Meiser – Reyers” net voor de tunnels en hou uiterst rechts. U bevindt zich nu achter het gebouw. Volg Kolonel Bourgstraat tot de kruising met de A. Reyerslaan. Draai rechts en een paar meters verder kan u terecht in de ondergrondse parking op uw rechter kant na het gebouw. 

Met de fiets 

Er bevindt zich vlakbij een “VILLO” station genaamd “Diamant”.

Met het openbaar vervoer

Bus en pre-metro lijnen met de halte “Diamant” op de kruising van de Reyerslaan met Diamantlaan. Ons kantoor bevindt zich een paar stappen verder op de hoek met de Kolonel Bourgstraat – dicht bij de VRT – radio en televisie toren. 

Van de luchthaven (±25 minuten): Neem buslijn 21 of 12 richting “Luxemburg”Van centraal station (±20 minuten): U kan de metrolijn 1 richting “Stockel” halte “Montgomery” nemen of pre-metrolijn 25 richting “Rogier” of 7 richting “Heyzel” voor 2 haltes.Van Zuid station (±30 minuten): U heeft 3 opties om tot bij ons te geraken. Optie 1 is metrolijn 2 richting “Elisabeth” halte “Kunst-Wet”. Een andere optie is metrolijn 1 richting “Stockel” halte “Montgomery”.  Ook kan u premetrolijn 25 nemen richting “Rogier” of 7 richting “Heyzel” voor 2 haltes. Plan uw reis via deze link

Contacteer ons

Waarmee kunnen we u helpen? Wenst u meer informatie, dan is een persoonlijk gesprek daarvoor de meest geschikte manier. U kan steeds telefonisch of via e-mail een afspraak maken, of ons contacteren via contact.

Maak een afspraak